Fredagsmorgon

Tidigt oppe idag då  mitt skulle jobba som vanligt idag, trots vår lilla roadtripp med segdragen MR-scanning igår. Jag är då iaf väldigt glad att jag har ledig dag idag – för jag är rätt sleten efter 74 mils bilåka, eller rättare sagt bilköra… Fast jag körde inte hela vägen den här gången som tur var!

Återigen en väldans kall natt här förresten! Termometern visar -7,5 grader nu o någon grad kallare brukar det ju bli innan solen går opp. *burr*
Men det lutar ju åt en fin höstdag när det är så här klart som det är. 🙂 Ska ta mig en promenix med vovven sen när det ljusnat lite ute. Hon behöver verkligen röra på sig efter att ha varit i bilburen så mycket igår… men det är inget kul att famla sig fram i mörkret, så vi väntar te det är ljust ute!

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.