Fredag igen!

Jahaja… var tog den här veckan vägen då??? 😮 Dagarna bara rusar fram. Tycker inte man hinner med nånting när man kommer hem på kvällen efter jobbet. Iofs så har det blivit lite sena hemkomster denna vecka och ska man opp före kl 5 på môran så vill då iaf jag gå och lägga mig i tid… vilket innebär strax efter kl 21 för min del. *ler*

Det mörknar ju så tidigt nu, så det kan också vara en orsak till att man tycker kvällarna är så korta/dagarna går så fort… och om några veckor så är det dags för vintertid också… Hugaligen!

Dagen idag är lika med ledig dag iaf! Har inga stora planer. Förkylningen har hakat sig fast i halsen med halsont och ”hack-hosta”, så det blir inga stora utsvävningar alls…
Kanske, kanske det orkas med ett bullbak framåt dagen, för det vore ju gott med nybakade bullar i helja… 😉 Får passa på att fira ”kanelbullens dag” i efterskott!

Nästa fredag ska vi till nästa storstad, denna gång på den västra sidan av Sverige, för att älskling ska göra ett nytt läkarbesök o diverse ”trevliga” undersökningar av mage/tarm… Avundas honom inte kan jag säga, men självklart är jag med o stöttar samt agerar privatchaufför då han inte får köra bil efter undersökningen.
Hmmm… en GPS skull inte vara helt fel att ha tills dess. Får luska lite efter en sån under veckan. Vore ju gôtt att komma rätt direkt istf att irra runt som en yr höna i trafiken där bland spårvagnar o allt… 😉

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.