Felia och förkylt – allt på en gång

Ja jag har ju varit borta från ”cyberrymden” ett tag nu…
Först pga en resa te Fjollträsk tesammans med ♥ älskling ♥ som skulle på läkarbesök på Ersta Sjukhus för sin trassliga mage. Sedan blev vi båda två förkylda och väldans klena så lusten att blogga/”interneta” låg inte på topp. Och sist, men inte minst, så har vi varit utan internet sedan den 24 sept!

Iofs skönt med ett litet ”break” från dator o nät – men sista dagarna så saknade vi faktiskt det båda två! 😉 Ja t o m min käre sambo muttrade nåt om att ”nu skulle man ha haft internet iaf” för det var något han behövde ta reda på.

Felia, förlåt… Telia, var iaf här o ordnade med kabeln igår för när vi var på väg hem från jobbet så kom ett sms från dem att felanmälan var åtgärdad. Så nu har vi nät igen, men det är väääääldigt klent o svajigt.
Väntar på ett nytt Smart-modem från Telia, för troligen så har även älsklingens gamla modem börjat ge upp tillvaron. Det är iaf en fem-sex år och det är den ungefärliga livslängden på den gamla sortens modem sägs det. Så det orsakar troligen denna seghet o svajighet som vi har nu trots att kabeln ska vara lagad/fixad… Kanske det kan dyka upp med posten idag – håller tummen för det!

Men nu ska jag fortsätta att ta det lugnt här – för min förkylning har satt sig i halsen med halsont och matthet som följd… *suck* Vill att det ska gå över nån gång ju!!!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.