Livet är orättvist

Blir så less!!!

Nu räcker det!!!

Återigen har en fantastisk människa lämnat oss alldeles för tidigt… 🙁 Denna gång är det min systers man, som var bara ett år äldre än mig, som har lämnat jordelivet och kilat i förväg. Det var länge sedan jag träffat honom, men det gör ont iaf då jag vet vilken underbar man, pappa och vän han var.
En liten olycka, som lika gärna hade kunnat gå hur bra som helst, och så var han borta. Kvar lämnade han min syster och deras tre underbara grabbar…

Det är sååååå orättvist!

Men jag beundrar verkligen min syster, och grabbarna, för att de mitt i sin stora sorg och förtvivlan kunde ta ett så stort och viktigt beslut.
Tack vare detta beslut så har 4 människor fått möjligheten att fortsätta sina liv lite längre… tack vare fullt friskt hjärta, lungor, lever och njurar.

Vila i frid Christian Eliasson… ♥

Det här inlägget postades i Sorg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Livet är orättvist

Kommentarer inaktiverade.