Go’morron världen!

Ännu en ny dag har grytt… och nu är det helt plötsligt mitt i veckan, eller lill-lörda’ som man brukar säga ibland.

Har jämt kommit in från dagens första vovvepromenad, och den var ju som vanligt trevlig o rogivande. Är ju så gôtt å gå i skogen! Men nåt jag inte gillar är dels dessa förb***ade spindelnät man plöjer igenom och dels de måttligt irriterande älgflugorna/älglusarna som är ute o far nu då i skogarna härikring… *muttrar*

Dagen idag blir nog lugn. Är jobbardag igen i morrn så det är väl bara att ladda för den då… Kroppen vill inte riktigt som jag vill just nu, men det är ju inget ovanligt… Bara te å kämpa på!
Men i morgon är det återigen dags för ett varmbassängsbad med tillhörande träning för knäna, och det ska bli skönt. Även om det gör ont att utföra vissa av övningarna så ger träningen ju verkan, antar/hoppas jag iaf.
Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Go’morron världen!

Kommentarer inaktiverade.