Lugn helg

Har återigen haft en lugn o skön helg, där vi mestadels bara varit hemmavid och pysslat. Hjärtat ♥ mitt har ju bökat en hel del med den blivande rallycross-bilen (nej underredsmassa och en massa annat ”kolijox” är INTE skoj att försöka få bort säger han…) och processen skrider sakta men säkert framåt, steg för steg.

Har ju t o m gjort en egen blogg till honom, där vi kommer att lägga upp bilder från arbetets gång. Hans blogg heter: magicthomssonrc så den som vill kan ju kika in där vettja! 😀

Idag tar jag det bara lugnt, laddar batterierna för morgondagens jobb. Är lite sliten i kroppen, har ont både här o där + att magen också spökar. Men, det som inte dödar – det härdar! 😉
Kanske man skull ta o ”damma av” sitt Sims-spel kanske… Det börjar ju höstas, och det är då spelsuget kommer när man börjar kunna sitta inne o kura med tända ljus och en brasa i vedspisen…  Hmmm, får väl se hur jag gör!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.