Blomsterfröjd…

… eller nåt sånt… *S*

Det växer på bra i lådorna oppe på vår bro/farstukvist! Satte dem rätt sent, men attans vad de tog sig bra :)…

Jag gillar ju pelargonior, och de är ju relativt lättskötta och blomvilliga, så det är ett givet kort i mina lådor varje sommar!

Det växer ju rätt hyffsat i rabatten nedanför bron med. Slingerväxten (som jag inte vet vad den heter….) slingrar sig opp och häver sig runt allt i dess väg. T o m stolar o bord är inslingrade om man inte ser upp o leder iväg rankorna. 😉

Men till nästa sommar ska det även kompletteras med lite ettåriga sommarväxter i den rabatten…

Den där jordplätten där Kia sitter så fint, ska bli ett stenparti så småningom. Har grävt bort grässvålen nu under semestern, och det är ett mastodontjobb för mig som får ont för lilla minsta nuförtiden… men nu är det gjort!
Tänkte att jag skulle gräva klart där (med lite ”hjälp” från Kia & Otto), tillsätta mer ”vanlig” jord och gödsla lite nu i höst, och sen kanske peta ner lite vårlökar som förhoppningsvis kommer opp te våren. Men man vet aldrig här där vi har miljarders med sorkar o möss… 😉

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Gårdsstök. Bokmärk permalänken.

1 svar på Blomsterfröjd…

Kommentarer inaktiverade.