J***ar vicken smäll!!!

Vi fick ju te sist uppleva ett ”litet” åskväder igår kväll/natt. Det började vid 9-rycket att mullra o smälla dovt, men långt bort. Vi satt o kollade på film te framåt 12 och det blixtrade mest mellan molnen bara, men mullrade hele tia! 😀

Gick o la oss ve halvett o då brakade det loss lite mer i nån halvtimma + att det regnade så det DÅNADE. Att huset står kvar är ju ett under säger jag bara!
Somnade sen ve ett för då drog det längre o längre bort från oss. Men… vaknade av att jag hoppade säkert en halvmeter opp i sängen strax innan två när det SMALL o bidde ljust som dagen i sovrummet!!! 😮 Tydligen så slog det ner alldeles vid oss, dock inte i huset som tur va! Strömlöst bidde det en liten stund iaf. Men det bidde bara några blink till o sedan dog det ut helt…

Kia kröp in under sängen när det small, men inget pip eller nåt utan hon snusade vidare efter en stund. Likaså reagerade hon inte på blixtarna el smällarna när vi var ute tidigare på kvällen heller. Jo, hon tittade ju efter vad som hände, men inget annat tecken. 🙂

Nu är det frukost här!
Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
Det här inlägget postades i Väder. Bokmärk permalänken.