Miljöträning står på schemat idag

Idag ska lilla damen få följa med på sin första folkrace-tävling och vara med matte, och husse, som funktionär :). Tror det kommer att gå bra, försöker trötta ut henne lite nu så kanske hon sover en stor del av tiden på motorbanan.
Jag ska vara kontrollant på alternativspåret och då kan jag ha bilen där så hon får sova i den. Men hon får allt lov att vänja sig nu när husse ska övergå till att köra rallycross fr o m nästa säsong (om bilen hinner bli färdig vill säga).

Men lite miljöträning varje dag ska man ha tycker jag, och det har vi haft hittills. Hon har fått hänga med överallt o det har gått jättebra!

Nu ska vi ut o bära motordelar igen!
Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,
Det här inlägget postades i Bakom kameran, Djuren. Bokmärk permalänken.