Tisdag idag då!

Rätt tidigt oppe idag igen. Blir ju liksom så när man har en valp som vill ut – men det gör inget egentligen. Bara skönt att få komma opp!

Men det fina vädret de utlovade idag (i en tidigare prognos) det lyser med sin frånvaro. Visst, iofs så skiner solen nån millisekund mellan skurarna – men hade förväntat mig mer av den varan! Solen alltså. 😉

Vi har iaf varit in te Torsby igen idag. Vi var ju där igår också för handling av diverse ting, men kom ju hem med galen storlek på rollersen (säger man så om flera såna månne…??!!?) så det blev en tur te idag då. Älskling ♥ är ju i startgroparna för att äntligen kunna börja måla inuti garaget, och då ska färgen rollas på är det tänkt.
Det har även blivit två dagar med snabbmat till middag i och med dessa ”storby-besök”. *S* Igår blev det mosbricka på Meba och idag pizza från Ararat…

Men är det semester så är det! *ler*
Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.