En regnig dag

Idag har det varit gråväder o regnskurar mest hela dagen lång :(.
Har nu VERKLIGEN insett att jag måste punga ut med pengar för att köpa mig ett par Gore Tex skor/kängor om man ska kunna vara ute med den lilla damen utan att bli dyngvåt om fötterna när det är vått i gräset/skogen…

Det kliar en del i Kias mun tror jag, och för att minimera gnagandet på stols- och bordsben så fick hon en morot att gnaga på förut idag. Det var väldans uppskattat, och hon gnagde så bitarna sprätte lång väg! *S* En billig o nyttig ”leksak” det ju.

Nu i eftermiddag har vi varit på middagsfärd till Karmenkynna i Lekvattnet. Älskling ♥ åt motti med fläsk och jag tog mig en våffla istället då jag inte är alltför förtjust i den ”nationalrätten”. Tog lite bilder där med, men dom får jag ladda opp senare.
Nu blire nämligen soffmys med film – en perfekt avslutning på en regnig fredag!
Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,
Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Djuren. Bokmärk permalänken.