Nytt i familjen! =)

Idag har vi hämtat hem vår lilla Kia som vi väntat ivrigt på i några veckor! 😀

En liten sötnos som tassar omkring här hemma nu på upptäcktsfärd i både kök o hall, till att börja med iaf. *ler*

Otto – the cat är väl måttligt road och har redan jagat henne en sväng ute på gården… Fick ropa på älskling som kom ut o styrde upp det hela då jag inte är så snabb i benen! *S* Men lite gnabb blir det säkert dom emellan innan de, förhoppningsvis, blir goa vänner.

Innan vi åkte hem från uppfödaren (min jobbarkompis Anna) så hann Kia iaf med att ta en sista slurk från mamma tillsammans med sina kvarvarande två syskon :). De var sex valpar från början, men några åkte till sina nya hussar o mattar redan i helgen som var.

Våran lellsmôla är en blandras, 75% bordercollie & 25 % japansk spets och papillon, så hon blir ju troligen lite mindre än en renrasig border. Hur söt o go’ som helst och väldigt social. Det är skoj, för hon vill verkligen vara med överallt, och ändå är allt nytt här än!

Nu blire filmtajm här och soffmys för nu har älskling styrketränat klart!
Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
Det här inlägget postades i Bakom kameran, Djuren. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nytt i familjen! =)

Kommentarer inaktiverade.