Bortrövad… och hemkommen igen!

Igår kväll så bidde jag och mina arbetskamrater (ja tyvärr inte alla då, då ett par inte hade möjlighet att hänga med…) ”bortrövade” av styrelsen för att ha en s k ”personal- & styrelsedejt”!
Spännande upplägg då vi inte fick veta var vi skulle, men under dagen så fick vi iaf direktiv om att det kunde vara bra med myggmedel… *S* Rackarns tur att jag hade stoppat ner min MyggA rollon i väskan och ett par långbenta mjukisbyxor iaf, för båda delarna behövdes!!!

De rövade bort oss till ett jättefint torpställe, Herrgårdsberg, som låg ca 20 minuters resa från stallet. Detta underbara torp låg mycket vackert till, och det är en i styrelsen som arrenderar detta av Stora Enso. Önskar jag hade kommit ihåg kameran… men se den låg så fint så hemma den… *muttrar*
Väl där så fick vi gå husesyn, och det var hur fint som helst, både utomhus o inomhus. Och vilken jordkällare det låg där!!! 😮 Har då aldrig vart inne i en såååå himla stor jordkällare! Den var gigantisk i formatet, men det behövdes kanske när det var massor av skogshuggare som skulle bo där o klara sig själva…

Sedan fick vi sätta oss te bords och äta massor av gott grillat, två olika sorters hemgjord potatissallad, vanlig sallad och smör, bröd o ost. Det fanns vin, öl, läsk/cider o vatten till detta och vi åt så vi var runda som bollar! *fnissar* Sedan oppanpå detta så klämde vi ner stora mängder med chokladfondue – alltså smält Marabou mjölkchoklad vari vi doppade alla möjliga sorters frukt o bär i… HUR GOTT SOM HELST!!!

Under tiden vi åt så pratade vi om allt möjligt, både jobb o privat och det var verkligen jättetrevligt! 🙂 Men även allt roligt tar slut och vid 22-tiden var det dags att bryta upp och bege sig hemåt stallet igen… Alla skulle ju opp idag med o jobba (utom jag då, men jag var dyngtrött iaf efter en dags arbete).

Detta var verkligen skitskoj, och jag hoppas vi får tillfälle att göra samma sak någon mer gång! Stort tack till styrelsen på Torsby RK för deras utomordentligt goda idé att ordna detta för oss! TACK!

Det här inlägget postades i Ute på skoj. Bokmärk permalänken.