Regn, regn o en skur

Det regnade nästan hela dagen igår – enligt SMHI har det kommit 20,5 mm från igår morse till i morse, varav 6,2 mm i natt. Och det har kommit några skurar te nu på morgonen med, så nog har växtligheten fått en rotblöta nu då!

Vi var ju iväg te Kongsvinger förra lördagen, och där besökte vi bl a Kongsvinger Festning. Kul att besöka och vilken utsikt man hade däroppifrån! Nackdelen är väl den låååånga sega uppförsbacken man går opp te festningen da… den sög bra den!

Nu ska jag ta o leta reda på nåt smarrigt recept på Morotskaka tror jag :). I detta trista väder passar det ju bra att baka lite och då älskling var o handlade igår så fick han köpa två askar Philadelphia, så planen fanns liksom redan när jag skrev shoppinglistan!

Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
Det här inlägget postades i Ute på skoj, Väder. Bokmärk permalänken.