Go’eftermidda världen!

Hoppas ni har överlevt de senaste tokheta och kvalmiga dagarna – själv känner jag mig som en urlakad sill, och är tröttare än nånsin. Men, tjurig som man är så försöker man iaf att hålla ångan oppe… Dumt, ja kanske det – men kan inte bara bli sittande på ”rompa” heller….

Idag har vi ”normal” temp här i Metbäcken, termometern visar på +20 grader och vi har nu en härligt blå himmel som solen strålar ifrån så mkt som den bara orkar!

Ska bli grillat te middag här idag – och vi tänker försöka oss på att sitta ute på bron och inta denna grillmiddag. Så det är väl bäst att börja med tändning av grill o andra förberedelser inom kort här da!

Ha en toppenkväll alla – ny arbetsvecka i morrn’ men den går väl som vanligt i raketfart… *S* Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.