Det mullrar…

… hele tia här hemma idag ju. 🙂 Igår kväll dundrade det på rätt bra så både tv o dator fick släckas ner te sist. Vad gör man då? Jo, då går man o lägger sig o läser & myser tesammans med älsklingen såklart… *ler*

Vaknade nån gång i natt av att det mullrade på och sedan vaknade jag i morse av att regnet dånade mot både tak o rutor, och så dundrade det på lite lagom i bakgrunden också, och det håller på än! Alltså bara dundrandet då! Just för stunden regnar det inte, men det är kvavt o tjockt ute
SMHI’s sidor ligger en klass 1-varning för kraftig åska i em, så det ska bli en spännande dag det här!

Hoppsan, nu blev det VÄLDIGT mörkt här igen… får hålla lite koll så man inte ”blåser” både modem, router, dator o tv här nu da!
Ha dä’! 🙂

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
Det här inlägget postades i Väder. Bokmärk permalänken.