Dagens shoppingrunda

*ler* Ja den var inte såååå avancerad då förståss, men har iaf handlat lite matvaror och även varit på Apoteket (fast i Torsby heter de Kronans Droghandel istället) och införskaffat bl a maskmedel och lus- & fästingdroppar till Otto – the cat. Men det talar vi int högt om… 😉

På apoteket tog det, precis som vanligt, en 45 minuter i kö innan det var min tur att hämta ut mina mediciner o betala ovan nämnda preparat till missen o lite annat smått o gott… Gaaaaahhhh – gissa om jag avskyr att gå på apoteket…!
Om man vill ha ett jobb utan stress då kanske man skulle sadla om och bli apotekare/receptarie. Stannar o pratar med varann mellan kunderna o glider iväg åt annat håll trots att det står 20 pers i kö!!!
En snigel är snabbare än dom ju! 😉

Fann iaf två av mina testprodukter,som jag hunnit få rabattcheckar på, däroppe på ”stor-ICA – nämligen Findus Green Deli och Lindahls ryska yoghurt. 🙂 Checken på Arlas smaksatta Kesella har inte dykt opp ännu här i Lillstuga, men den kommer väl nästa vecka kanske.
Så nu är det iaf dags att ”pilota” lite nån dag framöver och testa de jag fick tag i! Får återkomma om detta… *ler*
Ha dä’!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,
Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Smartson testpilot. Bokmärk permalänken.