Trädgårdsdax!

Denna helg har till större delen bestått av diverse trädgårdsarbete o gräsklippning.
Ska ladda opp några egna bilder senare idag har jag tänkt, men just nu är jag bara inne i köket o tar igen mig några minuter.  🙂

Vädret har hållit sig hyffsat faktiskt, men det blåser friskt. Om det inte hade blåst så himskans mycket så hade det ju kunnat vara riktigt varmt o gôtt… men, man kan inte få allt som man vill ha det. *S*

Men nånting vi verkligen skulle behöva är en åkgräsklippare… När man har två STORA gårdar att klippa så vore det ju kanske en god idé att införskaffa något dylikt. Det tar ju x antal timmar att klippa båda gårdarna, och man kunde nog göra det på halva tiden med en sån där ”åk-makapär”…

Dags att kila ut igen innan det blir nå’ regn!
Ha dä’! =)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,
Det här inlägget postades i Gårdsstök. Bokmärk permalänken.