Mycket nu ju!

Som ni kanske märkt så har jag varit ”borta” en vecka nu från bloggen och det beror helt enkelt på att jag haft sååååååå mycket annat att göra, så orken att blogga fanns helt enkelt inte! 😮
Det är svårt att blogga i sömnen ju… *S* för jag har vart så trött när jag kommit hem under veckan att jag stupat i säng tidigt varje kväll. Kombinationen mycket på jobbet och nya mediciner var inte någon vidare kombi…

Men nu har det lugnat ner sig med allt, påsken är här = ledig + att jag så att säga är ”långledig” hela nästa vecka 🙂  så nu kanske det kan dimpa ner ett och annat inlägg de närmaste dagarna!

Önskar alla mina läsare en riktigt go’ och gla’ påsk nu da!

Glad Påsk!
Nu ska jag knata ut i ladan och se om min ♥ käre sambo ♥ behöver någon hjälp där me snickringa… Har ont men nåt litet handtag kan jag kanske göra iaf så jag inte känner mig helt onyttig och göralös… *ler*

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.