Jisses…

… vilken knockout-effekt ett liiiitet rödbrunt piller kan ha då!!!!
Fick ju ett nytt recept på medicin av min ”husläkare” på VC förra veckan. Ett till piller i pillerdosan som kanske ska få mig att sussa lite bättre om nätterna (det är dock inget sömnpiller)… och i förlängningen kanske t o m göra så att jag kan fasa ner lite av det smärtstillande till natten. Ska ju nu öka på från ett piller till två efter tre nätter och sedan öka igen från två piller till tre efter ytterligare tre nätter.

Iofs så kan gårdagskvällens knockout även ha kommit av att jag var mer än trött efter arbetsdagen igår – för jag har svårt att tro att den effekten jag fick uppleva enbart berodde på medicinen… Men, det visar sig väl te kvällen hur det blir som!

Trött är jag iaf idag – ögonen har inte öppnat sig helt än tror ja, och ändå har jag vart oppe i 1½ timma nu… Hmmmmm, det här ska bli spännande att se hur det utvecklar sig… eller… Det kanske slutar med att jag sover dygnet runt! 😉

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.