Ny vecka… ny månad… ”nytt” jobb…

Redan april månad! 😮 Jädrar vad tiden går fort!!! Men det sägs ju att tiden går fort när man har roligt… 😉

Igår var det praktikdag, och det var en dag fylld av stalljobb (fodring, täckning av hästar och lite sopning) och kontorsjobb. Gôtt när det rör på sej, men skulle ha behövt några timmar till för att hinna med allt pappersgöra, men det kommer en ny praktikdag i morrn igen!

Jag har nog förresten inte nämnt att jag blir anställd av ridklubben de kommande 6 månaderna… 😀 Det blir återigen en lönebidragsanställning och ingen är väl gladare än jag över detta!!! 😀 Så mellan 11 april – 10 oktober har jag fått ett riktigt jobb!!!

Nu ska jag surfa vidare lite här och även fixa lite småsaker här hemma!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

5 svar på Ny vecka… ny månad… ”nytt” jobb…

Kommentarer inaktiverade.