Mot en lugn o rofylld kväll i Metbäcken…

Idag har älskling snickrat oppe i ladan/lon och jag har väl mest snickrat på mitt sätt – alltså hemsidessnickring. *S* Men, har inte hunnit göra nånting alls med min egen sida… 🙁 men men, det kommer fler dagar ju!

Otto – the cat har haft besök här idag av en grannkatt, och nu är han såååå trött efter att ha jagat den runt gården varv på varv…

Han ligger helt utslagen i ena soffhörnet och snarkar gott. *ler*

Söndagsmiddagen är också avklarad här i Metbäcken. Idag blev det en gryta på kycklingfilé, morot, purjo, svamp, buljong, créme fraîche och MYCKET curry… mumsigt och det gav även många matlådor! Står hela 4 matlådor på avsvalning ute på bron nu da. 😉 Gött att få ut det av 3 filéer + då varsin måltid idag.

Nu blire filmtajm här och soffläge resten av kvällen – ha en toppenkväll allesammans!
Ha dä! 😀

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.