Smartson testpilot – LG Optimus 2X

Har ansökt om att få bli testpilot på den nya mobilen LG Optimus 2X, och hoppas att de ska välja ut just lilla MIG till denna telefon! 🙂 Den verkar onekligen MYCKET intressant att testa o utvärdera, särskilt som jag slänger min egen skrotmobil i sopkorgen snart… Nu har den lagt av igen och måste skickas på service….. *muttrar*

Jag har ju själv (ännu) aldrig använt en smartphone, men detta är ju något som snart finns i var mans hand, eller i var kvinnas handväska. 😉

Här kommer en liten video om denna mobil så även du kan se vad detta är för modell!
LG Optimus 2X

Om någon av mina läsare har en LG smartphone av något slag så hör gärna av dig och berätta vad du tycker om just en sådan!

Nu återgår jag till att hålla tummen för att just JAG blir utvald till detta test!
Ha en toppendag allesammans!

Det här inlägget postades i Smartson testpilot. Bokmärk permalänken.