Onsdag – dagen som försvann

Den här dagen har bara försvunnit *S*…. Vet inte var den tog vägen faktiskt!
Sov iofs te halvnio i morse, sen väckte jag älskling en timma senare. Pysslade lite här hemma med bl a tvätt o eldning, var sen ute i solen ett tag och så var vi ner te grannarna R & Z en sväng på en liten fika innan det var dags för älskling att åka te jobbet.

Sedan har jag ”slitit” med ÖMFF’s nya hemsida så nu är den iaf någotsånär färdig. Finns fortfarande en hel del att göra med den, men det är gôtt att ha en början :). Svärfar kom förbi idag också o meddelade att vi ska på möte i morgon kväll hos ÖMFF. Får väl ta o visa dem vad jag åstadkommit hittills då och se om de är nöjda eller om jag ska ändra på nåt…

Ikväll blir det tidig kväll, för i morgon är det dags för en ny praktikdag. Börjar morgondagen med fodring och påklädning av hästar, och fortsätter sen med kontorspyssel. Kan kanske bli någon ryktning av häst efter lunch om det behövs mer hjälp i stallet. Är ju såååå gôtt att snusa häst! 😉

Ha en fortsatt trevlig kväll allesammans!
Hej hopp!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.