Snurrar…

i huve’ gör det när man sitter lite för länge och surfar runt överallt i ”nya” wordpress-världen… *S* Men det är ju så skoj och se hur mkt man kan göra, om man bara själv vill o kan åstadkomma dessa underverk. 😉

Men i morrn är det iaf prio ett på att återgå till ÖMFF’s hemside-snickring. Har inte hunnit göra så mycket, men har iaf skissat fram hur jag vill lägga upp det hela där, så nu ska det ”bara” vara att börja flytta över infon från den gamla sidan.
Skoj äre iaf att pyssla me sånt!

Men nu ska jag och Otto – the cat ta och krypa te sängs här iaf! ♥ Älskling ♥ kommer ju inte hem än på några timmar för han jobbar kväll denna veckan + att han ska styrketräna direkt när han slutar också… Ä så stolt över han att han orkar hålla på så varannan vecka! *ler*

Natti natti allesammans!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Snurrar…

Kommentarer inaktiverade.